مهدانه البرز / 🦃 آموزش پرورش بوقلمون

۱۴۲- محدودیت های مواد اولیه خوراکی مانند ذرت، گندم، جو، روغن، کنجاله سویا، پودر ماهی، ملاس و یونجه در جیره غذایی بوقلمون های گوشتی و پرواری

استفاده از مواد اولیه خوراکی مانند ذرت، گندم، جو، روغن، کنجاله سویا، پودر ماهی، ملاس و یونجه در جیره غذایی بوقلمون‌های گوشتی و پرواری دارای مزایا و همچنین محدودیت‌هایی است که باید در زمان تنظیم جیره مورد توجه قرار گیرند:

1. ذرت: منبع غنی انرژی است اما میزان پروتئین و برخی اسید آمینه‌ها در آن کم است. این موضوع نیاز به مکمل‌سازی پروتئین را ایجاد می‌کند.

2. گندم: انرژی خوبی فراهم می‌کند، ولی محتوای گلوتن آن بالا است که ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود. باید به میزان متعادل استفاده شود.

3. جو: فیبر بالایی دارد که می‌تواند هضم‌پذیری را کاهش دهد. استفاده از آنزیم‌های خاص می‌تواند به بهبود هضم جو کمک کند.

4. روغن: به عنوان منبع انرژی و اسیدهای چرب استفاده می‌شود، اما مصرف زیاد آن می‌تواند به افزایش چربی بدن و مشکلات وزنی منجر شود.

5. کنجاله سویا: منبع پروتئین با کیفیت است، اما دارای فاکتورهای ضد تغذیه‌ای است که می‌تواند هضم را تحت تأثیر قرار دهد. فرآوری مناسب می‌تواند این اثرات را کاهش دهد.

6. پودر ماهی: فراهم کننده پروتئین و اسیدهای چرب است ولی ممکن است بر طعم گوشت اثر بگذارد و هزینه‌بر باشد.

7. ملاس: منبع انرژی است، اما مصرف زیاد آن ممکن است به مشکلات گوارشی مانند اسهال منجر شود.

8. یونجه: غنی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر است، اما فیبر خیلی بالا می‌تواند هضم را سخت کند و باید با دقت در جیره گنجانده شود.

با در نظر داشتن این محدودیت‌ها و تنظیم دقیق جیره‌ها با توجه به نیازهای خاص بوقلمون‌ها، می‌توان به نتایج بهتری در رشد و سلامت پرندگان دست یافت. همیشه بهتر است از تخصص و تجربه متخصصان تغذیه در این زمینه بهره ببرید.

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟!

ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...

5051 تعداد مشتریان
5620 تعداد سفارشات
466,296,061 تومان پاداش باشگاه مشتریان
459 تعداد محصولات
ساخته شده با عشق