1. بهبود خصوصیات مربوط به رشد و وزنگیری سریعتر برهها
2. افزایش تولید پشم با کیفیت بالا در نژادهای پشمی
3. بهبود افزایش توانایی شیردهی در نژادهای شیرده
4. تقویت مقاومت در برابر بیماریها و کاهش حساسیت به عوامل محیطی
5. بهبود خصوصیات تولید مثلی مانند نرخ باروری و نرخ زندهمانی برهها
6. کاهش چربی بدن و افزایش کیفیت گوشت تولیدی در نژادهای گوشتی
7. ارتقاء رفتارها و خلقیات مطلوبتر برای سازگاری بهتر با محیطهای پرورش
8. کاهش زمان بلوغ و افزایش کارآیی تولید مثلی
9. بهبود عملکردهای متابولیک و افزایش کارایی تبدیل غذا به محصول
10. حفظ و احیای تنوع ژنتیکی برای افزایش انعطافپذیری در برابر تغییرات آب و هوایی و بیماریهای جدید